top of page
  • Obrázek autoraFitness Maximus

Je to vaše DNA, která říká kdo jste!


Cokoliv je možné ve vašem životě. Je snadné změnit osud, stačí jen věřit. Víra hory přenáší, ale....

Jak velká je naše víra, tak velkých cílů dokážeme dosáhnout. Na cestě k dosažení cílů však každého čeká několik překážek. Odhodlání, vůle, odříkání, pot a bolest. Čím však musíme začít je víra. Musíte věřit! Musite si věřit! A jit do toho naplno, žádné ulejvání! Krok za krokem, jít za svým cílem i přes překážky, které nám osud nadělí do cesty.

Když se rozhodnete jít směrem který chcete a půjdete za ním za každou cenu, kdo vás zastaví? Možná jste někdy něco nedokončili a vzdali to po chvilce nebo i po delší snaze. Proč? Víra.

Nikdo nemá právo vaše snahy shazovat. Nikdo nemá právo vám říkat, že to co děláte je špatné. Je to přeci o výběru. Nenechte se zmást, ovlivnit či svést z cesty když jste se rozhodlli, že po ní budete kráčet! Jestli na to nemají žaludek, narozdíl od vás a nejsou schopni se přenášet přes překážky, necháte se snad stáhnout ke dnu, jen protože ostatní neumí vstát když si sednou na zadek?! Udělejte to o čem jste se pevně rozhodli. Udělejte to co vám bylo předurčeno a nehleďte na překážky. I když by jste dosáhli pouze 90% svých cílů, už jste jen 10% daleko od nich! Čím více se snažíte, tím dříve se k cíli doberete. A pak BAM!!! A jste tam!

Opřete se do toho, nechte ego daleko za sebou a jděte si za svým. Je to ve vaší DNA - to čím jste. Lidi vám budou říkat, vzdej to, tohle nemá cenu, ale vy půjdete dál a rozbijete tu zeď, která vás dělí od úspěchu! Jste tam kde jste, a je to tím kdo jste.

Přemýšlejte kam povedou vaše příští kroky...

Chcete zůstat informováni? Dejte like naší stránce!

7 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page