top of page
  • Obrázek autoraFitness Maximus

Spustili jsme nový web!


Vážení sportovci,


je nám milou povinností vás informovat o spuštění nových webových stránek naší posilovny. Na adrese www.fitness-maximus.com se nyní dozvíte vše podstatné ohledně našeho fitka. Na stránkách najdete veškeré potřebné informace a nejen to. Naši trenéři pro vás připravují nové články pro náš zbrusu nový blog!


Průběžně vás také budeme na našem blogu informovat, prostřednictvím tématických článků, o aktuálním dění okolo našeho sportovního klubu. S důvěrou se můžete obracet na naše trenéry, pomocí sekce "trenéři". Na stránkách naleznete interaktivní mapu s odkazem do navigace, nabídku nejnovějších akcí, informace o cenách permanentek a o našem relaxačním centru, informace o nás, o historii naší posilovny o našem provozním řádu.


Do budoucna pro vás také chystáme diskusní fórum, se systémem přihlašování pomocí sociálních sítí, s možností komentovat články našich trenérů či diskutovat na různá témata spojená se sportovní přípravou, stravou a další.


V neposlední řadě chystáme pro naše zahraniční zákazníky jazykové mutace webu.


Redesign starých stránek zajistili naši partneři ze společnosti Gladio marketing s.r.o., která se kompletně stará o marketing našeho fitness. Více se o společnosti našeho partnera dozvíte na jeho webových stránkách www.gladiomarketing.com

253 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page